Blatina Matić- Da CapoBlatina “Da Capo“ je crveno suho vino dobiveno od istoimene sorte grožđa. Tamno je crvene boje, nježno, umjerenih alkohola.
Kategorija: vrhunsko crno suho vino sa zaštićenim geografskim podrijetlom
Berba: 2020
Alc: 13,0%
Dostupnost: NA ZALIHAMAMinimalna količina: 1
16,00 KM
DA CAPO rječnikom glazbe znači “od početka“. Baš kao glazbar koji svirajući naiđe na ovu notnu markaciju “Da Capo“ i vraća se na početak tako i vi,pijući ovu vrhunsku prirodnu blatinu, osjećate poziv da još jedan put sve ponovite iznova.
Zašto?
Vjerojatno ne postoji razuman odgovor i niti mi ne znamo suvislo objašnjenje. Samo znamo da na kraju, uvijek i iznova, slijedi-da capo.
Blatina “Da Capo“ je crveno suho vino dobiveno od istoimene sorte grožđa. Tamno je crvene boje, nježno, umjerenih alkohola, te je kao takvo namijenjeno konzumaciji kako u hladne zimske, tako i u vruće ljetne dane.
Za ljubitelje crvenih odnosno crnih vina “Blatina Da Capo“ je pogodna za konzumiranje uz riblje kao i mesnate specijalitete, a posebno uz jača paprena jela, kao što je meksička kuhinja.
Najidealnija za piće je na 16°C.
Blatina Matić- Da Capo
16,00 KM
Blatina “Da Capo“ je crveno suho vino dobiveno od istoimene sorte grožđa. Tamno je crvene boje, nježno, umjerenih alkohola.
Kategorija: vrhunsko crno suho vino sa zaštićenim geografskim podrijetlom
Berba: 2020
Alc: 13,0%
Dostupnost: NA ZALIHAMAMinimalna količina: 1
DA CAPO rječnikom glazbe znači “od početka“. Baš kao glazbar koji svirajući naiđe na ovu notnu markaciju “Da Capo“ i vraća se na početak tako i vi,pijući ovu vrhunsku prirodnu blatinu, osjećate poziv da još jedan put sve ponovite iznova.
Zašto?
Vjerojatno ne postoji razuman odgovor i niti mi ne znamo suvislo objašnjenje. Samo znamo da na kraju, uvijek i iznova, slijedi-da capo.
Blatina “Da Capo“ je crveno suho vino dobiveno od istoimene sorte grožđa. Tamno je crvene boje, nježno, umjerenih alkohola, te je kao takvo namijenjeno konzumaciji kako u hladne zimske, tako i u vruće ljetne dane.
Za ljubitelje crvenih odnosno crnih vina “Blatina Da Capo“ je pogodna za konzumiranje uz riblje kao i mesnate specijalitete, a posebno uz jača paprena jela, kao što je meksička kuhinja.
Najidealnija za piće je na 16°C.