Hladna glazura se koristi za dekorisanje, prelivanje te izradu kolača, sladoleda i deserta.
Sastav: Glukozni sirup, voda, šećer, držač vlage (E 422), zgušnjivač (E 440, E 406), regulator
kiselosti (E 330), konzervans (E 202).
Uputstvo za upotrebu: Koristi se u željenoj količini za dekoraciju kolača, deserta i sladoleda. Promućkati bocu prije
upotrebe, a zatim je nanijeti na proizvod.
Čuvati na suhom i hladnom mjestu (max 25C).
Hladna glazura se koristi za dekorisanje, prelivanje te izradu kolača, sladoleda i deserta.
Sastav: Glukozni sirup, voda, šećer, držač vlage (E 422), zgušnjivač (E 440, E 406), regulator
kiselosti (E 330), konzervans (E 202).
Uputstvo za upotrebu: Koristi se u željenoj količini za dekoraciju kolača, deserta i sladoleda. Promućkati bocu prije
upotrebe, a zatim je nanijeti na proizvod.
Čuvati na suhom i hladnom mjestu (max 25C).