Vrhunsko ružičasto polusuho vino kontroliranog podrijetla
Mostarsko vinogorje
Sortni sastav:Blatina
Boja:Svijetlo ružičasta
Miris:Trešnja,malina,višnja,herbalne note
Okus:Svježe,lagano,harmonično
Gastro preporuka:Jela od povrća,bijelo meso,jela s morskim plodovima,slastice.
Priprema vina:Ručno ubrani grozdovi Blatine ohlađeni su prije odstranjivanja peteljkovine i djelimičnog muljanja bobica.Nakon hladne maceracije od par sati,samotok je otočen na taloženje.Nakon taloženja je uslijedila hladna fermetacija u kontroliranim uvjetima uz maksimalni fokus na očuvanje svježine i sortnih aroma Blatine.Po završetku fermetacije,vino je odležalo 6 mjeseci u inox tanku prije buteljiranja.
Vrhunsko ružičasto polusuho vino kontroliranog podrijetla
Mostarsko vinogorje
Sortni sastav:Blatina
Boja:Svijetlo ružičasta
Miris:Trešnja,malina,višnja,herbalne note
Okus:Svježe,lagano,harmonično
Gastro preporuka:Jela od povrća,bijelo meso,jela s morskim plodovima,slastice.
Priprema vina:Ručno ubrani grozdovi Blatine ohlađeni su prije odstranjivanja peteljkovine i djelimičnog muljanja bobica.Nakon hladne maceracije od par sati,samotok je otočen na taloženje.Nakon taloženja je uslijedila hladna fermetacija u kontroliranim uvjetima uz maksimalni fokus na očuvanje svježine i sortnih aroma Blatine.Po završetku fermetacije,vino je odležalo 6 mjeseci u inox tanku prije buteljiranja.