Meister Mirror Hladna Glazura 7kg - Čokolada
Neka Vaše torte, kolači, muffini i ostale poslastice sijaju u punom sjajuGotovi preliv ili mirror glazura omogućti će da Vaše torte sijaju i izgledaju glamuroznoObogatite svoju tortu ili kolač sa jednim od okusa iz naše bogate ponude
Deklaracija
Sastojci
Glukozni sirup, voda, šećer zgušnjivač (agar, pektin, karagen), regulator kiselosti (limunska kiselina), konzervans (kalijum sorbat), pojačivač arome zavisno od vrste (aroma narandže, jagode, karamele, vanilije), boja zavisno od vrste (amonijum sulfit karamel, biljni karbon, sunset yellow FCF, allura red AC, brown HT, kinolin žuta, carbon black, titanium dioxide).
Primjena:
Koristi se u poslastičarstvu za torte i kolače.
Priprema:
Potrebnu količinu glazure odvojiti u posudu, te nakon što se razblaži u omjeru do 20% vode, smjesu miješati dok se ne dobije glatka smjesa koja se lahko razmazuje. Proizvod se nanosi kašikom ili špatulom na prethodno ohlađenu koru ili šlag.
Napomena
Čuvati na hladnom (maksimalno 25°C) i suhom mjestu.Pakovanje čuvati zatvoreno nakon svake upotrebe.
Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije
Pratite nas na instagramu
Posjetite i našu facebook stranicu
E-mail: karmelia.bih@gmail.com
Uvijek uz vas Karmelia.ba
Meister Mirror Hladna Glazura 7kg - Čokolada
Neka Vaše torte, kolači, muffini i ostale poslastice sijaju u punom sjajuGotovi preliv ili mirror glazura omogućti će da Vaše torte sijaju i izgledaju glamuroznoObogatite svoju tortu ili kolač sa jednim od okusa iz naše bogate ponude
Deklaracija
Sastojci
Glukozni sirup, voda, šećer zgušnjivač (agar, pektin, karagen), regulator kiselosti (limunska kiselina), konzervans (kalijum sorbat), pojačivač arome zavisno od vrste (aroma narandže, jagode, karamele, vanilije), boja zavisno od vrste (amonijum sulfit karamel, biljni karbon, sunset yellow FCF, allura red AC, brown HT, kinolin žuta, carbon black, titanium dioxide).
Primjena:
Koristi se u poslastičarstvu za torte i kolače.
Priprema:
Potrebnu količinu glazure odvojiti u posudu, te nakon što se razblaži u omjeru do 20% vode, smjesu miješati dok se ne dobije glatka smjesa koja se lahko razmazuje. Proizvod se nanosi kašikom ili špatulom na prethodno ohlađenu koru ili šlag.
Napomena
Čuvati na hladnom (maksimalno 25°C) i suhom mjestu.Pakovanje čuvati zatvoreno nakon svake upotrebe.
Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije
Pratite nas na instagramu
Posjetite i našu facebook stranicu
E-mail: karmelia.bih@gmail.com
Uvijek uz vas Karmelia.ba