Smjesa za kremu koja je praktična za pripremiti, dugo čuva svježinu, te standardizuje
proizvodnju dok pruža tradicionalni okus kreme.
Sastav: Šećer, modificirani krumpirov škrob, Sirutka u prahu, Obrano mlijeko u prahu
zgušnjivač (E 401, E 412), emulgator (E 471, E 472a), glukozni sirup, hidrogenizovano
biljno ulje (palma i kokos), Mliječni protein (natrijum kazeinat), aroma (mlijeko, vanila),
boja (E 160a), so, konzervans (E 200).
Uputstvo za upotrebu: Radi se u omjeru 1:2,5 (smjesa:tečnost)
1kg Vizyon smjesa
2.5L vode ili mlijeka
Vizyon Easy Cream Patiser sastavite sa vodom ili mlijekom i
mješajte mikserom 3 min. pri maksimalnoj brzini.
Čuvati na suhom i hladnom mjestu(max 25+C), nakon otvaranja čuvati na 4+C.
Smjesa za kremu koja je praktična za pripremiti, dugo čuva svježinu, te standardizuje
proizvodnju dok pruža tradicionalni okus kreme.
Sastav: Šećer, modificirani krumpirov škrob, Sirutka u prahu, Obrano mlijeko u prahu
zgušnjivač (E 401, E 412), emulgator (E 471, E 472a), glukozni sirup, hidrogenizovano
biljno ulje (palma i kokos), Mliječni protein (natrijum kazeinat), aroma (mlijeko, vanila),
boja (E 160a), so, konzervans (E 200).
Uputstvo za upotrebu: Radi se u omjeru 1:2,5 (smjesa:tečnost)
1kg Vizyon smjesa
2.5L vode ili mlijeka
Vizyon Easy Cream Patiser sastavite sa vodom ili mlijekom i
mješajte mikserom 3 min. pri maksimalnoj brzini.
Čuvati na suhom i hladnom mjestu(max 25+C), nakon otvaranja čuvati na 4+C.