Dr. Gusto Jestiva Čipka (smjesa) 200g
Izradite jestivu čipku, te obogatite Vašu tortu i oduševite Vaše klijente. Idealna je za izradu poslastica u posebnim prilikama kao što su svadbene torte, torte za zaruke, torte za rođendane, kolače za kateringe i druge. Jestiva čipka se može bojiti sa metalik jestivim bojama (možete ih pogledati ovdje), jestivim gel bojama (možete ih pogledati ovdje) i jestivim tečnim bojama (možete ih pogledati ovdje).
Uputstvo za pripremu čipke:
Korak 1:
Korak 2:
Rasporedite ravnomjerno po kalupu dok ne popunite sve pukotine, te odstranite višak.
Korak 3:
Stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 80°C i sačekajte 10 minuta.
Korak 4:
Izvadite, te odvojite čipku od kalupa.
Deklaracija
Sastojci
Šećer, maltodektrin, regulator kiselosti, zgušnjivač (xantat gume E414), aroma vanilije, tragakant guma (E413), natrijev alginat (E401), guara guma (E412), karuba guma (E410), kalijev sorbat (E202), limunska kiselina (E330), titanijev dioksid (E171).
Napomena
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije
Pratite nas na instagramu
Posjetite i našu facebook stranicu
E-mail: karmelia.bih@gmail.com
Uvijek uz vas Karmelia.ba
Dr. Gusto Jestiva Čipka (smjesa) 200g
Izradite jestivu čipku, te obogatite Vašu tortu i oduševite Vaše klijente. Idealna je za izradu poslastica u posebnim prilikama kao što su svadbene torte, torte za zaruke, torte za rođendane, kolače za kateringe i druge. Jestiva čipka se može bojiti sa metalik jestivim bojama (možete ih pogledati ovdje), jestivim gel bojama (možete ih pogledati ovdje) i jestivim tečnim bojama (možete ih pogledati ovdje).
Uputstvo za pripremu čipke:
Korak 1:
Korak 2:
Rasporedite ravnomjerno po kalupu dok ne popunite sve pukotine, te odstranite višak.
Korak 3:
Stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 80°C i sačekajte 10 minuta.
Korak 4:
Izvadite, te odvojite čipku od kalupa.
Deklaracija
Sastojci
Šećer, maltodektrin, regulator kiselosti, zgušnjivač (xantat gume E414), aroma vanilije, tragakant guma (E413), natrijev alginat (E401), guara guma (E412), karuba guma (E410), kalijev sorbat (E202), limunska kiselina (E330), titanijev dioksid (E171).
Napomena
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije
Pratite nas na instagramu
Posjetite i našu facebook stranicu
E-mail: karmelia.bih@gmail.com
Uvijek uz vas Karmelia.ba