Dogaltat Trileće Miks 1kg
UPUTSTVO ZA UPOTREBU Recept: Dogaltat smjese za Trileće : 1000g, Jaje: 500g, Voda 200ml Temperatura i vrijeme pečenja: 170 ° C - 40min Preliv: Mlijeko: 2000ml, Tečni šlag: 2000ml Ukupna težina: 4000g Dogaltat smjesu za Trileće, jaje i vodu sastaviti te miksati sporo 1 min. a potom 5 min. brzo miksati.Smjesu izliti u tepsiju tako da na vrhu tepsije ostane prostora za dizanje kore za duplu mjeru, koru peći kako je gore naznačeno.Nakon hlađenja kora se izreže.Ohlađeno mlijeko se prelije preko hladne kore.Na kraju tanko nanesite Altinoglu hladnu karamel glazuru te jelo servirajte hladno. SADRŽAJ: Pšenično brašno, šećer, pšenični škrob, emulgator (poliglicerolni esteri masnih kiselina (E475), polioksietilen sorbitan monooleat (E433), bikarbonat (natrijum bikarbonat (E600ii) natrijum kiselina pirofosfat (E450i) ), sol, aroma (vanilija): 08.02.2021 INFORMACIJE O ALERGENIMA: Sadrži gluten i mlijeko u prahu. ČUVATI NA SUHOM I TAMNOM MJESTU.
Dogaltat Trileće Miks 1kg
UPUTSTVO ZA UPOTREBU Recept: Dogaltat smjese za Trileće : 1000g, Jaje: 500g, Voda 200ml Temperatura i vrijeme pečenja: 170 ° C - 40min Preliv: Mlijeko: 2000ml, Tečni šlag: 2000ml Ukupna težina: 4000g Dogaltat smjesu za Trileće, jaje i vodu sastaviti te miksati sporo 1 min. a potom 5 min. brzo miksati.Smjesu izliti u tepsiju tako da na vrhu tepsije ostane prostora za dizanje kore za duplu mjeru, koru peći kako je gore naznačeno.Nakon hlađenja kora se izreže.Ohlađeno mlijeko se prelije preko hladne kore.Na kraju tanko nanesite Altinoglu hladnu karamel glazuru te jelo servirajte hladno. SADRŽAJ: Pšenično brašno, šećer, pšenični škrob, emulgator (poliglicerolni esteri masnih kiselina (E475), polioksietilen sorbitan monooleat (E433), bikarbonat (natrijum bikarbonat (E600ii) natrijum kiselina pirofosfat (E450i) ), sol, aroma (vanilija): 08.02.2021 INFORMACIJE O ALERGENIMA: Sadrži gluten i mlijeko u prahu. ČUVATI NA SUHOM I TAMNOM MJESTU.