Preliv od bijele čokolade spreman za upotrebu sa jedinstvenim ukusom, mirisom i bojom.
Koristi se za prekrivanje, diverzifikaciju i ukus kolača, deserta i sladoleda.
Sastav: Glukozni sirup, voda, maltodekstrin, šećer, bijela čokolada (11%) (šećer, kakao maslac,
Mlijeko Puder, emulgator (E 322)), aditiv (glicerol), biljno ulje (palma, pamuk), Mliječna
krema, Emulgator (E 492, E 322, E 471, E472e), zgušnjivač (E 440, E 406), boja (E 171),
regulator kiselosti (E 331), aromatizacija (bijela čokolada, vanilin, karamela), so,
konzervans (E 202).
Uputstvo za upotrebu: Proizvod se zagrijava na 33-38 °C i dovodi do konzistencije tečnosti i koristi se za
prekrivanje torti ili se pomiješa sa 10% vode dok smjesa ne postane tečna te se prelivaju ili
dekorišu torte.
Prije otvaranja paketa, držite ga u hladnom (Max. 25°C) i suhom okruženju; Nakon
otvaranja, čuva se na +4°C.
Preliv od bijele čokolade spreman za upotrebu sa jedinstvenim ukusom, mirisom i bojom.
Koristi se za prekrivanje, diverzifikaciju i ukus kolača, deserta i sladoleda.
Sastav: Glukozni sirup, voda, maltodekstrin, šećer, bijela čokolada (11%) (šećer, kakao maslac,
Mlijeko Puder, emulgator (E 322)), aditiv (glicerol), biljno ulje (palma, pamuk), Mliječna
krema, Emulgator (E 492, E 322, E 471, E472e), zgušnjivač (E 440, E 406), boja (E 171),
regulator kiselosti (E 331), aromatizacija (bijela čokolada, vanilin, karamela), so,
konzervans (E 202).
Uputstvo za upotrebu: Proizvod se zagrijava na 33-38 °C i dovodi do konzistencije tečnosti i koristi se za
prekrivanje torti ili se pomiješa sa 10% vode dok smjesa ne postane tečna te se prelivaju ili
dekorišu torte.
Prije otvaranja paketa, držite ga u hladnom (Max. 25°C) i suhom okruženju; Nakon
otvaranja, čuva se na +4°C.