Vrhunsko crveno suho vino kontroliranog podrijetla
Mostarsko vinogorje
Sortni sastav: Cabernet Sauvignon 100%
Boja:Tamno rubin-crvena
Miris:Sušeno tamno voće,metvica,duhan,papar,eukaliptus.
Okus:Jako tijelo,izraženi tanini i trajnost.
Gastro preporuka:Jela od crvenog mesa,divljač
Najbolje servirati na temperaturi od 18°C
Priprema vina:Pobrani su potpuno zreli i zdravi grozdovi.Nakon muljanja i runjenja,masulj je fermetirao u inox tankovima u kontroliranim uvjetima.Nakon fermetacije,koja je trajala nekoliko tjedana uslijedila je malolaktična fermetacija te je nakon završetka 50% vina prebačeno na dozrijevanje u barrique bačve,a ostatak u inox.Nakon 15 mjeseci vino je iskupažirano i nakon zajedničkog odležavanja od dodatnih 6 mjeseci u inoxu je buteljirano uz minimalnu filtraciju.
Vrhunsko crveno suho vino kontroliranog podrijetla
Mostarsko vinogorje
Sortni sastav: Cabernet Sauvignon 100%
Boja:Tamno rubin-crvena
Miris:Sušeno tamno voće,metvica,duhan,papar,eukaliptus.
Okus:Jako tijelo,izraženi tanini i trajnost.
Gastro preporuka:Jela od crvenog mesa,divljač
Najbolje servirati na temperaturi od 18°C
Priprema vina:Pobrani su potpuno zreli i zdravi grozdovi.Nakon muljanja i runjenja,masulj je fermetirao u inox tankovima u kontroliranim uvjetima.Nakon fermetacije,koja je trajala nekoliko tjedana uslijedila je malolaktična fermetacija te je nakon završetka 50% vina prebačeno na dozrijevanje u barrique bačve,a ostatak u inox.Nakon 15 mjeseci vino je iskupažirano i nakon zajedničkog odležavanja od dodatnih 6 mjeseci u inoxu je buteljirano uz minimalnu filtraciju.